Additamenta a IRILADT - Corell, Josep (Studia philologica valentina, 2011)
Presentem 22 inscripcions pertanyents al corpus d’inscripcions llatines d’Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris que el seu autor, Josep Corell, no va incloure en la primera edició d’aquesta obra i pensava incorporar en la segona.