Additamenta a IRILADT - Corell, Josep; Ferragut, Concha; Grau Codina, Ferran (2011)
Presentem 22 inscripcions pertanyents al corpus d’inscripcions llatines d’Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris que el seu autor, Josep Corell, no va incloure en la primera edició d’aquesta obra i pensava incorporar en la segona.
We present 22 inscriptions belonging to the corpus of Latin inscriptions of Ilici, Lucentum, Allon, Dianium and their territories. The author, Josep Corell, not included them in the first edition of this work and thought to incorporate them in the second one.
Keywords: Epigrafía; Lengua latina