Pedagogía y teoría gramatical en el "Libellus" de Fray Martín de la Cueva - Mañas Núñez, Manuel (2013)
Estudio de las doctrinas pedagógicas y lingüísticas en la obra De corrupto docendae grammaticae Latinae genere et de ratione eiusdem breviter recteque tradendae libellus (1550) de Martinus Cueva Carmonensis.
Study of the pedagogic and linguistic doctrines in De corrupto docendae grammaticae Latinae genere et de ratione eiusdem breviter recteque tradendae libellus (1550) of Martinus Cueva Carmonensis.
Keywords: Cueva, Martín de la, -- Fray; Pedagogía; Humanismo; Renacimiento; Gramática