Bosch al país de l’art. L’anvers i el revers del monogràfic - Alcoy, Rosa (2016)
Presentació del número doble 10-11 Bosch al país de l'art de Matèria. Revista internacional d’Art, escrit per Rosa Alcoy. Fruit del simposi internacional Bosch al país de l’art, celebrat a Barcelona l’abril del 2016, aquest número doble de la revista Matèria recull diverses aportacions, totalment inèdites, sobre la figura de Hieronymus Bosch i sobre la projecció, els efectes i les interpretacions de la seva obra.
Keywords: Bosch, Hieronymus, -- ca. 1450-1516; Pintura