Reflexions a propòsit de les classes de paraules en grec antic - Redondo, Jordi (Sintagma: Revista de lingüística, 2009)
El present treball replanteja la tipologia i les interrelacions de les classes de paraules en grec antic, tot conjugant sempre les perspectives diacrònica i sincrònica, la primera de les quals esdevé substancial per a l'anàlisi endegada. Uns exemples mostren la permeabilitat entre les classes.