Reflexions a propòsit de les classes de paraules en grec antic - Redondo, Jordi (2009)
El present treball replanteja la tipologia i les interrelacions de les classes de paraules en grec antic, tot conjugant sempre les perspectives diacrònica i sincrònica, la primera de les quals esdevé substancial per a l'anàlisi endegada. Uns exemples mostren la permeabilitat entre les classes.
This paper revisites the question of word classes, its typologies and interrelations in Ancient Greek, both from a diachronical as well as synchronical perspective, the first one being decisive for the required analysis. Some examples illustrate the permeability between word classes.
Keywords: Civilización griega