Sobre la vida y las ideas de un cortesano renacentista: Luis Milán (1507?-1559) - Escartí, Vicent Josep, 1964- (eHumanista: Journal of Iberian Studies, 2011)
El present treball dóna a conéixer dades desconegudes sobre la vida de Lluís del Milà i Eixarch aporta la data exacta de la seua mort, que fins ara s’havia fixat erròniament. Per altra anda, la producció literària de Milà –o Milán– és vista com un programa educatiu per a noblesa valenciana, que abandonava en aquells anys els models medievals i ’arrecerava a la cort dels ducs de Calàbria, virreis del regne de València