El pensament sobre Ausiàs March, de l'edat mitjana a la Il·lustració - Escartí, Vicent Josep, 1964- (El pensament d'Ausiàs March, 2020)
El present article fa una revisió a l'interès per l'obra i el pensament de March des del segle XV al XVIII. En especial, analitza els paratextos de les edicions i les traduccions del XVI i les referències al poeta valencià en algunes obres erudites del XVIII, que foren fonamentals en la pervivència del nom del poeta.