El pensament sobre Ausiàs March, de l'edat mitjana a la Il·lustració - Escartí, Vicent Josep, 1964-; Alberni Jordà, Anna; Badia, Lola, 1951-; Pinto, Raffaele, 1951- (Barcelona: Reial Acadèmia de les Bones Lletres, 2020)
El present article fa una revisió a l'interès per l'obra i el pensament de March des del segle XV al XVIII. En especial, analitza els paratextos de les edicions i les traduccions del XVI i les referències al poeta valencià en algunes obres erudites del XVIII, que foren fonamentals en la pervivència del nom del poeta.
This article reviews the interest in March's work and thinking from the 15th to the 18th century. In particular, it analyzes the paratexts of the editions and translations of the 16th century and the references to the Valencian poet in some scholarly works of the 18th century, determining in the survival of the memory of the poet.
Keywords: March, Ausiàs, -- ca. 1397-1459; Edición; Traducción