Les veus de Troia: oralitat en l'obra de Jaume Conesa - Perujo Melgar, Joan M. (Actes de l'Onzè Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes: Palma (Mallorca), 8-12 de setembre de 1997, 1998)
Estudi dels recursos del discurs oral que apareixen a les 'Històries troianes', la versió catalana de Jaume Conesa de la 'Historia destructionis Troiae' de Guido delle Colonne.