Les veus de Troia: oralitat en l'obra de Jaume Conesa - Perujo Melgar, Joan M.; Mas i Vives, Joan, 1951-; Miralles i Monserrat, Joan; Rosselló Bover, Pere, 1956- (Barcelona: Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes, Abadía de Montserrat, 1998)
Estudi dels recursos del discurs oral que apareixen a les 'Històries troianes', la versió catalana de Jaume Conesa de la 'Historia destructionis Troiae' de Guido delle Colonne.
Keywords: Colonne, Guido delle; Conesa, Jaume; Traducción