Concordança de la Vita Christi de sor Isabel de Villena - Alemany, Rafael Alemany Ferrer; Martines, Vicent; Martín Pascual, Llúcia (València: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana, 1996)
Es un Cd-Rom que contiene una concordancia léxica completa de la "Vita Christi" de sor Isabel de Villena (València, 1497), con material complementario.
Catalogat sense instalar
Catalan Review: international journal of Catalan culture
Requeriments del sistema: Ordinador amb navegador compatible protocol web Internet; pantalla d'un minim de 256 colors
Keywords: Villena, Isabel de, -- 1430-1490