Les proses mitològiques de Joan Roís de corella - Roís de Corella, Joan, 1435-1497 (Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, 2001)
Edició crítica de la totalitat de les proses mitològiques de Corella. Es fa una collatio del Cançoner del marquès de Barberà i el Còdex de Cambrigde i es pren el Còdex de Cambrigde com a testimoni base de les cinc proses mitològiques que conté.